ME’NATE SEREMBAN DRIVE THRU Service

Rate this place

ME'NATE SEREMBAN DRIVE THRU Service

In MCO3.0 you want to stay safe, at the same time you wish to enjoys and maintain your lifestyle as usual. A proper lunch or dinner is just another way to pamper yourself. Me’nate Steak Hub always the best choice for Western Halal Meal in Peninsula Malaysia, and now their Me’nate Seremban Outlet introduce the Drive Thru Service which allows you to order your food easily without using all kind of “App” or Online Service.

Just 3 Simple steps:
1. Order your meals at the Drive Thru Counter, make payment.
2. Park your car at the designated lot
3. They will send your order to you when it is ready.

Simple as 1,2,3…

Their have variety choice of food, such as Steak, Pasta, Pizza, Burger, Chicken, Nachos, Meatballs and many more.


ME’NATE SEREMBAN kini dah ada servis DRIVE THRU! Haa! makin senangla korang semua nak order tak perlu lagi nak turun-turun kereta untuk order. Staf Me’nate akan bagi servis tip top dari mula order sampai la makanan dapat kat tangan.
nak Drive Thru Me’nate ni senang je:
1. Order makanan di Khemah Drive Thru Me’nate dan buat pembayaran
2. Parking kereta di tapak parking yang disediakan sementara menunggu makanan anda siap
3. Makanan yang sudah siap, staf kami akan hantar makanan terus ke kereta anda
Haa untuk yang nak tahu menu-menu apa yang ada kat Me’nate boleh tengok di link bit.ly/MenateQRMenu
Kat Me’nate ni ada pelbagai menu seperti Steak, Pasta, Pizza, Burger, Chicken, Nachos, Meatballs dan banyak lagilah!
Waktu operasi Me’nate 11pagi – 8malam
Bagi yang nak preorder atau pickup pun boleh. Boleh tel atau whatsapp kami di no tertera dibawah.

*Seremban*
+6014-3511047
Lokasi: https://goo.gl/maps/LTMqB5dcAaa2XNay8

“To all Me’naterians, please stay safe and take care of yourself and love ones”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.